CROWDFUNDING: One step beyond

Waar mijn autonome werk eerder over de kunst zelf ging, gaat het tegenwoordig steeds vaker over grote thema’s. Na de liefde en de dood nu het bewustzijn. Waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Maar vooral hoe we Hier & Nu kunnen zijn. En de rol en betekenis van Bewustzijn.

In de maanden juli en oktober heb ik deel aan twee tentoonstellingen rondom dit thema. In juli in Schiedam, bij stichting Kunst Werkt en in oktober in Rotterdam (lokatie nog onbekend). Voor deze tentoonstellingen, maak ik vrij werk, een filmpje en foto’s van een sjamanistische performance, enkele wandobjecten en een prformance.

Samen met Willem van Hest, ga ik ook verschillende mensen interviewen over dit thema. De interviews worden uitgewerkt in een serie filmpjes en een boek.
Naast interviews met de deelnemende kunstenaars en hun interpretatie van het thema in beeld, ondervragen we voor het boek ook mensen uit verschillende levensbeschouwelijke stromingen over het onderwerp. Onder andere een dominee, een boeddhist en een sjamaan.

Met deze verhalen, gecombineerd met foto’s van kunstwerken van de deelnemende kunstenaars en een korte terugblik op de rol van spiritualiteit in de kunstgeschiedenis, verwachten we een mooi en inspirerend boekje te kunnen maken. Een boek, dat in deze tijd van vluchtige communicatiemiddelen, het blijvend en tastbaar resultaat is, van onze zoektocht naar de rol en betekenis van spiritualiteit. 

Ik, Willem en mijn mede-exposanten zouden het enorm waarderen, als je ons wilt ondersteunen, met een kleine of grote financiële bijdrage. Natuurlijk krijg je er ook wat voor terug. Variërend van het boek, een klein kunstwerk in oplage tot en met een VIP-behandeling, met lunch of diner, indien nodig Corona-proof.

Via bovenstaande knop kun je meedoen met deze ‘crowdfundingsactie’. Hier vind je ook meer informatie over ons project en de tegenprestaties die wij bieden. Als je mensen kent die dit aanbod mischien ook interessant vinden, is het fijn als je dit bericht of de link naar onze crowdfunding deelt.

abonneer je op onze nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):