30 jaar KUNSTENAAR #GRAW23

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/09/2023 - 17/09/2023
11:00 - 17:00

Locatie
Het Gele Gebouw e.o.

Categorieën


Ron Blom presenteert ’30 Jaar Kunstenaar’ Tentoonstelling tijdens Groot Rotterdams Atelierweekend

 

Kunstenaar Ron Blom nodigt het publiek uit om zijn opmerkelijke artistieke reis te ervaren tijdens de tentoonstelling ’30 jaar kunstenaar’. Het evenement vindt plaats in het kader van het Groot Rotterdams Atelierweekend op zaterdag 16 en zondag 17 september.

Ron Blom presenteert een compilatie van zijn werk gedurende drie decennia. De tentoonstelling belicht de evolutie van zijn artistieke stijl, van abstract expressionisme in de jaren 90 tot abstract figuratieve werken in het nieuwe millennium, en uiteindelijk naar een meer spirituele en minimalistische benadering sinds de jaren 10 van het nieuwe millennium.

De tentoonstelling biedt kunstliefhebbers de kans om de diepgaande transformatie van Ron Blom’s werk te ontdekken en zijn werken te bewonderen en eventueel te kopen. Elk schilderij weerspiegelt een uniek moment in zijn artistieke reis en belicht zijn creatieve visie.

Details van de tentoonstelling:

Datum: Zaterdag 16 en Zondag 17 september
Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Locatie: Het Gele Gebouw | Zomerhofstraat 80 Rotterdam

Op zaterdag 16 september wordt de tentoonstelling afgesloten met een borrel om 17 uur, en op beide dagen is er gelegenheid tot interactie en het stellen van vragen aan de kunstenaar.