PERSBERICHT: NL Doet Aftrap ‘Spelen en Tuinieren op Crooswijkerzand’

PERSBERICHT

NL Doet Aftrap ‘Spelen en Tuinieren op Crooswijkerzand’
Crooswijk, Rotterdam | 7 maart 2014
Op zaterdag 22 maart van 12.00-17.00 organiseren bewoners uit Nieuw-Crooswijk de NL Doet Aftrap ‘Spelen en Tuinieren op Crooswijkerzand’. De kale zandvlakte tussen de Kerkhoflaan en Paradijslaan wordt op initiatief van omwonenden en met budget van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk de komende maanden omgetoverd van een kale vlakte tot een rustige groene plek om te spelen en te tuinieren. 
De NL Doet aftrap ‘Spelen en Tuinieren op Crooswijkerzand’ is voor iedere Crooswijker die het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken of die gewoon benieuwd is wat er de komende maanden gaat gebeuren op de vlakte. Op 22 maart is het terrein open van 12.00 tot 17.00 en zijn er verschillende gratis activiteiten voor jong en oud. Om 13.00 wordt Crooswijkerzand officieel en ludiek ‘gestart’.
Wat is er te doen en waar kun je bij helpen op Crooswijkerzand op 22 maart:
De eerste moestuintjes aanleggen
Bankjes en speeltoestellen maken van boomstammen en pallets samen met de boomstamzager
Puinruimen
Een grote plattegrond tekenen van Crooswijkerzand
Bouwbord beschilderen
Steensoep maken
Voetballen en trampolinespringen
Marshmellows roosteren
Natuurlijk is er voor iedereen de hele dag iets lekkers te eten en te drinken. Na afloop kunnen alle vrijwilligers en bezoekers mee-eten bij Eten voor de Buurt aan de Kerkhoflaan 55 (eigen bijdrage €5 per maaltijd).
tekeningtuinMariskaV4

abonneer je op onze nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):