UITNODIGING vrijdag 27 september ‘We Love Public Space’ Festival

Op vrijdag 27 september vindt voor de derde keer het gratis ‘We Love Public Space’ Festival plaats.

We ontmoeten, feesten, spelen, demonstreren en botsen in de publieke ruimte. Maar de manier waarop we deze activiteiten vormgeven verandert in de loop van de tijd. Daarmee verandert ook de inrichting, het gebruik en de betekenis van de publieke ruimte. 

Ode aan de Openbare Ruimte

Het Festival opent met de ‘Ode aan de Openbare Ruimte’ door Selma Hengeveld, kunstenaar en gast-curator voor deze editie van het festival. De gehele middag zijn er korte presentaties te zien, waarin kunstenaars, ontwerpers, architecten en andere professionals vertellen hoe zij werken aan de stad.

Kunstenaars van Time Window leveren een muzikale en theatrale bijdrage aan het programma. Het Festival wordt afgesloten met een gezamenlijke eet-performance van ‘EAT ART collective’.

We Love Public Space Festival

Vrijdag 27 september 2019 van 13-19 uur Het Gele Gebouw, Mono en Wijkcoöperatie010 Hoek Zomerhofstraat / Vijverhofstraat in Rotterdam

Kijk op de website voor actuele en het complete programma informatie: www.welovepublicspace.com
Facebook: https://www.facebook.com/Welovepublicspace/

Het Festival is gratis toegankelijk. Indien je van plan bent om te komen graag even aanmelden via Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/we-love-public-space-festival-tickets-70491328461?aff=eprofsaved 

De presentaties zijn deels in het Engels en deels in het Nederlands 

Gast-curator: Selma Hengeveld

Sprekers: Pip Passchier (NL), Maarten Inghels (BE), Maurik Stomps (NL), Charlie Koolhaas (UK), Atelier Ari (NL), Donica Buisman (NL, directeur van RAUM Utrecht), Marc Bukman & Ruud Reutelingsperger over de Bron van Middelland (NL), Rebecca Crawford the Bodyurbanist (AUS), Caroline Nevejan (NL), Jeroen Jongeleen (NL), Afaina de Jong (NL), Macha Roesink (NL), Erik Jutten (NL, STADINDEMAAK), Bouke Bruins & Daan Wubben (NL), Joel Paalvast (NL). 

Performances: EAT ART collective, Levi Manner, Joey Schrauwen, Anniq Euphoriq

Film: “Een Publiek Thuis” Lotte Caljé

Workshop: FREEZONE | vrije ruimte door Ron Blom

klik op het plaatje en download de flyer

abonneer je op onze nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):