We Love Public Space Festival 2022

Datum/Tijd
Date(s) – 02/09/2022
13:30 – 18:00

Locatie
Het Gele Gebouw e.o.

Categorieën

Artwashing & Privately Owned Public Spaces

Het ‘We Love Public Space Festival’ is terug van weggeweest! Vrijdag 2 september om 13.30 uur opent John Körmeling de vierde editie met de ode aan de publieke ruimte. (Klik hier voor de ode)

Na de ode beslaat het programma korte presentaties, studentenpitches en discussies.Thema’s als het dak als publieke ruimte, artwashing en eigenaarschap worden verkend in een ontspannen en informele sfeer.

Dit jaar met bijdragen van: Dirk van Peijpe (De Urbanisten), Siebe Thissen, Léon van Geest (Rotterdamse Dakendagen), Jonas Martens (Het nieuwe fundament), Anja Reinhardt, Bambi van Balen, Laura Nijkamp(Strooiscooters), Opperclaes, Renée Rooijmans (Dakdorpen) e.a.

Wanneer: vrijdag 2 september 13.30 uur – 18.00 uur
Waar: Het Gele Gebouw, Zomerhofstraat 78/80 Rotterdam
Entree gratis, registratie niet nodig.

De publieke ruimte is een spiegel van de samenleving. Het is het podium voor onze dagelijkse culturele uitwisseling. We ontmoeten, eten, feesten, spelen, demonstreren en botsen in de publieke ruimte.

Met het ‘We Love Public Space’ Festival (WLPS) vieren we de liefde voor de publieke ruimte en brengen we hulde aan iedereen die professioneel bezig is met het maken van steden. Het Festival agendeert, bediscussieert en stimuleert kennisuitwisseling tussen stadmakers.

Het We Love Public Space Festival wordt georganiseerd door Bas Sala, Floor van Ditzhuyzen en Ron Blom.

Voor meer info: www.welovepublicspace.com

Je hoeft je niet aan te melden.
Datum: 2 september

abonneer je op onze nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):